Kalimpára várva

Első kisbabánkról, akit már nagyon várunk!

Az első látogatók

2012.05.25. 20:38 - Lullancs

Rolit igazából az első két hónapban senki nem láthatta. Ami így, ebben a formában nem igaz, hiszen a Facebook-ra folyamatosan töltöttem fel a képeket, és a nagyszülők, ha akartak, feljöttek. Anya jött is rendszeresen, apa is néha feljött és Lala is kíváncsi volt a fiamra. Anyósom nem. Illetve ő azt mondja, nagyon jött volna, ezt persze főleg Atinak mondogatta, de közben egyszer sem hívott fel, egyszer sem üzent, és hiába mondtam neki, hogy jöhet, nem jött. Már 3 hónapos is elmúlt, mikor két hetes könyörgésemre! végre feljött, de persze meg sem akarta fogni, és gyakorlatilag semmit nem is akart vele, a szobába is háromszor kellett behívnom, hogy nézze már meg, milyen édesen alszik. Ez van. Azóta eltelt egy hónap ismét, és persze még mindig nem jelentkezik, de én már nem is szólok neki. Ha ennyire nem kíváncsi az unokájára, akkor sajnálom.

Aztán mikor letelt a két hónap, és végre kapott oltást is a kicsi fiam, zöld utat kapott mindenki. Először a csajok jöttek, Móni, Andi és Bea, aztán Dia is volt fenn, igaz, hozzájuk azóta kétszer is kimentünk Rolival kettesben, majd a Gizus is meglátogatta Rolit, találkozott a Gyuszival és Évával is, a dédiket is meglátogattuk és a Julcsi és Erika is voltak fenn. A mérői Móniék is megcsodálták az én gyönyörűségemet, szóval azt nem mondom, hogy átjáróház volt, mert ez így nem igaz, de sokan látták már élőben is. És persze mivel sokat megyünk, az utcán is számtalan ismerőssel összefutottunk már. Hála az égnek, Roli jól viseli az idegeneket, nem tudom, hogy ez később lesz gond, amikor nagyobb lesz, és akkor jön a sírás, vagy nála ez kimarad, hiszen sok ember veszi körbe.

Kapott persze ajándékokat is bőven, babanaplótól a plüss figuráig, a ruhákig mindene van már. És az egyik legjobb ajándék Gizuséktól a pihenőszék! Na, annak nagyon, de nagyon örültem, mert Roli még el is alszik benne sokszor, és amikor fájt a pocija, igazán jó szolgálatot tett a rezgő funkciója. De persze mindennek, és mindenkinek örülünk, és Roli is viszonylag jól szokott a látogatásokkor viselkedni. Vasárnap azt hiszem dédi látogatóba fogunk menni, bár a mama sem nagyon hív, vagy jön, de nem tudok vele mit tenni, mégiscsak 86 éves, és hiába tartja jól magát, ha nem jön, inkább kiviszem, bár adja az ég, hogy még sokáig ki tudjam vinni hozzá Rolit.

A bejegyzés trackback címe:

https://kicsicsoda.blog.hu/api/trackback/id/tr794546526

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása