Kalimpára várva

Első kisbabánkról, akit már nagyon várunk!

Nappal nincs kengyelünk, éjjel nincs pihenésünk

2012.08.15. 09:13 - Lullancs

Roliról lekerült a kengyel, aminek következtében két nappal később már úgy mászott, hogy sikerült leesnie az ágyról. Tényleg pár lépést mentem el az ágytól, ő az ágy bal oldalán a fejrésznél játszott, mire visszaléptem, az ágy végének jobb oldalán esett le fejjel. Picit megijedt, még jó, hogy a nappaliban lévő kanapéról esett, az nem volt olyan magas. Szeret a nappaliban is mászkálni, két nappal a kengyel levétele után odamászott a dohányzóasztalhoz, feltérdelt, és kihúzott az asztal alól egy újságot. Így most két naponta lehet porszívózni, mert akkora a kosz, hogy így nem rakom le ha nem muszáj. Persze mindeközben hatalmasakat koppan a feje a rácsban, a járóka alján, a kiságy pelenkázó részén, mivel semmi veszély érzete nincs, azt hiszi, hogy egy kézzel is meg tudja tartani magát, miközben instabilan áll. Lassan rájön, hogy ez nem mindig megy. Néha nagyokat esik és szinte észre sem veszi, néha meg a kicsi esés után is hatalmas az üvöltés. Mindig attól függ, mennyire fáradt. A járókában, kiságyban is felkapaszkodik, főleg térdre, de sokszor ahol lehet, fel is áll, főleg, ha úgy állnak a lábai, hogy könnyen ki tudja nyomni magát. Ilyenkor nagyon boldog, hatalmas kacagásokkal jelez, hogy neki sikerült felállnia. Most két hétig csak éjszakára rakjuk rá a kengyelt, aztán megyünk vissza röntgenre, és meglátjuk milyenek az eredményei.

Több, mint egy hete viszont nem alszik. Pár éjszaka már a nappaliban aludtam vele, Ati meg a hálóban, mert éjjelente negyed óránként is felsírt. Vettünk újabb homeós bogyót, de úgy látom ez sem használ igazán, beszereztünk egy jó éjt tápszert, de ezzel sem alussza át az éjszakát. Sőt! Ma éjfélkor kelt, átköltöztem hozzá, mert Atinak hosszú napja lesz, nm akartam zavarni, majd éjjel összesen 5 alkalommal kelt fel mire magam mellé vettem, és úgy próbáltunk aludni. Ő tudott, nekem nem sok helyem volt. Ma kipróbálom, hogy az esti vacsi után még felébresztem egy pót vacsira 10-11 körül, hátha akkor jobban alszik éjjel. Már ott tartunk, hogy mindent kipróbálnánk, de tényleg. Minden este úgy fekszünk le, hogy talán most reggel az órára fogunk felkelni, de Roli nem partner ebben. A nappali alvásaink is változóak, van, hogy a tízórai előtt már nem alszik, és akkor az ebéd ki is tolódik, olyan nagyot durmol, és az uzsi után sem hajlandó aludni, ami miatt iszonyú fáradt vacsira, és sokszor be is alszik a kaja alatt. A legjobb persze az lenne, ha tízórai előtt aludna egy kicsit, ebéd után uzsi előtt egy nagyot, és uzsi után, vacsi előtt még egy kicsit, akkor nem lenne olyan fáradt. De talán ezen is túl leszünk egyszer, és végre kapok 1-2 átaludt éjszakát újra.

A bejegyzés trackback címe:

https://kicsicsoda.blog.hu/api/trackback/id/tr934713180

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása