Kalimpára várva

Első kisbabánkról, akit már nagyon várunk!

Fogacskák, mozgás és csípő javulás

2012.07.25. 09:58 - Lullancs

Az én kicsi fiacskámnak július 13-án pénteken! reggelre kibújt az első fogacskája, majd pár nappal később, hétfőn a második is. A dentinox és a dologél megtette hatását, ezek segítségével szépen elaludt, és viszonylag jól megúsztuk. Persze voltak nyűgösebb napok, éjszakák, de nem volt órákon át tartó sikítozás, szóval azt hiszem, egész jól bírta. Lehet, már jön a harmadik is, mert pár nap szünet után most újra az ökle a szájában van folyamatosan, és csorog a nyála is szegénykémnek.

Voltunk kontrollon, a doki csinált röntgent is, és meglepő javulást tapasztalt Rolinál. Nagyon szépen javul a csípője, annyira, hogy ezen még a doki is meglepődött. Igaz, szinte soha nem vesszük le róla a kengyelt, minnél tovább van rajta, annál jobb, sokszor még a fürdést is kihagyjuk, pelenkázni tudok kengyelben is, átöltözni meg akkor öltözik át, ha nagyon muszáj, ha csak itthon vagyunk, még a foltos body sem kerül le róla, mert amint leveszem róla a kengyelt, megfeszíti magát, nyújtózkodik, és elég nehezen rakom vissza rá. Ma viszont lesz fürcsi is, mert holnap tanácsadás, és különben is már ráfér egy áztatás :)

A kengyelben már pár nap után ugyanúgy forgott, mozgott az én kicsi fiam, mint nélküle, igaz, az elalvásnál még voltak gondjai, hogy nem úgy helyezte a lábait ahogy ő szerette volna, de nagyon hamar megszokta az új helyzetet. Aztán nekiállt négykézlábra állni, majd pár napja az ülést is próbálgatja. Főleg a gátülés és a spárgában ülés megy neki, amitől a falra tudok mászni, folyamatosan helyezem vissza a hátára, hasára, csak ne legyen nagyon kitekeredve. Ma a fejenállást próálgatja előszeretettel nyújtott lábbal, nagyokat borul, és csak ha nagyon fáradt, akkor törik el ilyenkor az a bizonyos mécses. Napok óta egy kis angyal, egy nyikkanása sincs, nagyon jó kisfiú, tényleg nem panaszkodhatok. Eszik, alszik, játszik, gügyörészik. Én meg énekelek, mondókázok neki, amit nagyon élvez, ha kicsit nyűgösebb, berakom a pihenőszékben, és ott nézegelődik. Az elindulásaink még kicsit rázósak, pont akkor nyügi mindig, mikor nekem is készülődnöm kellene, és persze időre megyünk valahova, de azért csak-csak odaérünk mindenhova.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://kicsicsoda.blog.hu/api/trackback/id/tr284676677

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása