Kalimpára várva

Első kisbabánkról, akit már nagyon várunk!

Mennek a hetek... (na de ilyen gyorsan?)

2011.10.21. 12:44 - Lullancs

Ma vagyok 26 hetes és 1 napos. Az orvosnál a betöltött hét érdekes, de hát ez is milyen hülyeség, nem? Mintha nem bízna benne, hogy betöltöm az aktuálisat. Vagy nem tudom. Szóval a betöltött a 26. hét. Tegnap előtt büszkén mondtam Atinak, hogy elkezdtük a 27. hetet. Erre tegnap bambultam egyet, majd odaszóltam neki, hogy "Tudod, hogy már 28 hetes a kicsi?" És ő bőszen bólogatott. Igaz, gépelte közben a dogáját, de felmerült bennem ma, hogy lehet, tegnap nem is figyelt rám? Ennyire bele volt bújva a gépbe? Na jó, szegény írja a dogáit rendesen. Bár ugye ha rossz akarok lenni, akkor megjegyezném, hogy ha nem az utolsó hétre hagyott volna mindent, akkor talán most nem kellene kapkodnia. Mondjuk annyira nem lehet egy szavam sem, tegnap is kiporszívózott.

Alakul a gyerekcucc. Egy csomó ruha megvan már, meg aztán van már légzésfigyelőnk, peluskukánk fél évre elegendő zacsival, mellszívó, fertőtlenítő, cumisüveg, cumi, zenélő körforgó az ágy fölé, pelenkázószivacs, tisztálkodó szerek, öblítő, kisolló, hajkefe, fürdőlepedő, szóval alakulunk. Ha minden jól megy, kedden megyünk Pestre a babakocsit megvenni, és a kiságyat megrendelni. Szeretnék akkor venni babakádat is állvánnyal, és szivacsot a mosógépre is.

A bejegyzés trackback címe:

https://kicsicsoda.blog.hu/api/trackback/id/tr613319771

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása